Erikoissiivoukset ja peruspesut

Erikoissiivoukset ja peruspesut

Erikoissiivouksia tai peruspesua tarvitaan tavallisen ylläpitosiivouksen ulkopuolelle jäävien paikkojen puhtaanapitoon, tai kun ylläpitosiivous ei riitä esimerkiksi irrottamaan pinttynyttä likaa. Meiltä löydät osaavat ammattilaiset myös toimitilojesi perusteelliseen siivoukseen.

Lattioiden peruspesut ja vahaukset

Lattioiden peruspesussa lattiasta poistetaan pinttyneet tahrat ja lika sekä vanhat vahat. Työhön käytämme tehokkaita mutta hellävaraisia vahanpoistoaineita ja laadukkaita lattianhoitokoneita, jotka irrottavat lattiasta vaikeatkin tahrat. Työ viimeistellään uudella vahauksella, joka tekee lattiasta taas kauniin ja edustavan.

Parketti- ja laminaattilattioiden hoito

Kokeneet siivoojamme puhdistavat toimitilojesi parketti- tai laminaattilattian perusteellisesti mutta hellävaraisesti. Käytämme puhdistukseen tarkkaan valittuja työvälineitä ja -menetelmiä, joilla pinttynytkin lika saadaan poistettua ilman että lattian pinta kärsii.

Tekstiilikalusteiden ja –lattioiden pesu

Laadukkailla ammattivälineillä ja kovalla ammattitaidolla saamme helposti puhdistettua toimistosi tahraiset tekstiilikalusteet tai likaisen kokolattiamaton. Tekstiilipesurilla esimerkiksi tuolien istuinosan ja selkänojan tekstiiliverhoilusta saadaan taas miellyttävän näköinen.

Ikkunoiden pesu

Ikkunalasiin kertyvät tahrat näyttävät usein erittäin epäsiisteiltä, ja niitä on vaikeaa olla huomaamatta. Kun kutsut osaavan ammattilaisen tekemään toimitilojesi ikkunoiden pesun, homma hoituu nopeasti ja tehokkaasti, ja pian pääset taas katsomaan ulos puhtoisena kiiltävien ikkunoiden läpi.

Yläpölyjen poisto

Pölyä kertyy sisätiloissa helposti paikkoihin, joita on hankala päästä siivoamaan, kuten putkien ja valaisimien päälle. Siivottoman vaikutelman lisäksi pölyn kertyminen luo myös paloturvallisuusriskin. Yläpölyjen poistoon suunnitelluilla työvälineillämme saamme poistettua pölyt vaikeistakin paikoista nopeasti ja turvallisesti.

Muuttosiivous

Muuton yhteydessä syntyy usein huomattava sotku, jonka siivoaminen vie aikaa ja vaivaa. Muuton kohde saattaa myös vaatia syvällistä perussiivousta, ennen kuin kalusteet voidaan siirtää sisään. Meiltä tilaat helposti tehokkaat ammattilaiset tekemään perusteellisen muuttosiivouksen niin vanhoihin kuin uusiinkiin tiloihisi.