Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous pitää tilat puhtaina ja käyttökunnossa

Ylläpitosiivouksella tarkoitetaan säännöllisesti tehtävää siivousta, jolla pidetään esimerkiksi toimiston tai taloyhtiön yleiset tilat siisteinä ja viihtyisinä. Ilman säännöllistä puhtaanapitoa varsinkin aktiivisesti käytetyt tilat alkavat nopeasti näyttää törkyisiltä, kun pölypallot pyörivät nurkissa ja lattiat ja tasot ovat tahraisia.

Titan Clean hoitaa tilojesi yllläpitosiivouksen tehokkaasti ja luotettavasti. Teemme muun muassa toimistosiivousta ja rappukäytävien puhtaanapitoa. Pidämme huolen, että yrityksesi toimitilat ovat siisti paikka, jossa henkilökunnan on hyvä olla ja asiakkaiden viihtyisää vierailla.

Siivouspalvelua juuri siinä laajuudessa kuin tarvitset

Se, kuinka usein ylläpitosiivousta tehdään, valitaan aina siivottavan kohteen tarpeiden mukaan. Tähän vaikuttavat muun muassa siivouskohteen käyttötarkoitus, käyttöaste ja haluttu siisteystaso. Siivousta voidaan tehdään esimerkiksi päivittäin tai kerran viikossa.

Vaadittu siivoustiheys voi vaihdella suurestikin eri kohteiden välillä. Esimerkiksi vähän käytetty pientoimisto, jonka omistajaa ei häiritse vaikka tila ehtisi mennä sotkuiseksi ennen seuraavaa siivouskertaa, tuskin tarvitsee jokapäiväistä siivousta. Sen sijaan aktiivisessa käytössä oleva yrityksen edustustila voi vaatia päivittäistä puhtaanapitoa pysyäkseen viihtyisänä ja edustavana.